Skip to main content

Vereniging Rijschool Belang

Wij zijn aangesloten bij VRB

Zeker weten dat je een gedegen rijopleiding geniet

VSL Verkeerseducatie is aangesloten bij de VRB. De Vereniging Rijschool Belang (VRB) heeft 2 doelstellingen: het behartigen van gemeenschappelijke belangen van rijschoolhouders en rijinstructeurs in Nederland en een eerlijke voorlichting geven aan toekomstige leerlingen en hun ouders. De VRB is van mening dat de verkeersveiligheid in Nederland gebaat is bij een gedegen rijopleiding, in welke categorie dan ook. Hierbij moet niet uit het oog worden verloren dat inbreng van de ervaringen van mensen die hier dagelijks mee aan de slag gaan van essentieel belang is. De vereniging zorgt door communicatie naar en met leden dat de meningen van de rijopleiders gehoord en gebundeld wordt en dat deze ervaringen/opmerkingen/aanvullingen op de juiste plek onder de aandacht worden gebracht.

Daarnaast wil VRB een belangenbehartiger zijn bij conflicten met leerlingen, CBR, IBKI en anderen waarmee zij beroepshalve geconfronteerd worden.

Toekomstige leerlingen en hun ouders kunnen bij VRB rijscholen terecht voor een eerlijke en gedegen rijopleiding. Aangesloten leden streven er naar niet de grootste, maar de beste rijschool te zijn die het kennis- en vaardigheidsniveau van de toekomstige bestuurder op een hoger plan willen tillen.

De VRB heeft mede de kar getrokken om de Rijscholenkiezer in de markt te zetten door actief binnen de diverse geledingen aan te geven wat leerlingen echt verwachten van een rijopleiding. Als ervaringsdeskundigen die dagelijks met de doelgroep in de weer zijn, weet VRB en de bij hun aangesloten rijscholen, als geen ander waar leerlingen en hun ouders informatie over willen en moeten hebben. Eerlijke, transparante en werkbare ideeën hebben geleid tot deze website.

Wanneer een rijschool aangesloten is bij de VRB, zie je dit aan het logo van de VRB welke is weergegeven bij de rijschool. Meer weten over de VRB? Bezoek de website.