Skip to main content

Onze instructeurs

Deze toppers helpen je op weg naar je rijbewijs

Alleen de beste rijinstructeurs

Bij VSL Verkeerseducatie staan de beste rijinstructeurs uit de regio voor je klaar. VSL Verkeerseducatie stelt hoge eisen aan de kwaliteiten van haar rijinstructeurs zodat zij jou op de meeste juiste manieren kunnen begeleiden richting het behalen van jouw rijbewijs!

VSL Verkeerseducatie verwacht van haar rijinstructeurs dat ze goed opgeleid zijn, de Nederlandse taal perfect beheersen, zeer klantvriendelijk zijn en dat men zich conformeert aan de intern opgestelde lesmethode. Additioneel worden onze rijinstructeurs jaarlijks bijgeschoold en ieder half jaar getoetst en gecoacht door een onafhankelijke kwaliteitsbegeleider. Zoals je leest, staat kwaliteit bij VSL Verkeerseducatie hoog in het vaandel. Onze rijinstructeurs denken met je mee en helpen jou om te slagen voor je rijbewijs, het liefst in één keer! Dankzij de expertise van onze rijinstructeurs heeft VSL Verkeerseducatie al jarenlang een bovengemiddeld slagingspercentage.

Maak kennis met het team van VSL Verkeerseducatie

Angelique Liebrand

Instructrice B

"Kies een beroep dat bij je past!"

Dat was de zin op de folder die ik in mijn handen kreeg toen ik na een bewust gekozen 'pauze' weer toe was aan die positieve stap en een nieuwe uitdaging.

Ik heb zo'n 29 jaar met plezier in de logistieke sector gewerkt, maar de behoefte om iets nieuws te gaan doen knaagde al een tijdje. Tijdens die 'pauze' werd dat alleen maar duidelijker. Dus ging ik, met een beetje hulp, op zoek naar dat passende beroep en YES... die heb ik gevonden. Rij-instructrice.

Ik geniet van de uitdaging om met mijn eigen rij-ervaring én natuurlijk mijn behaalde WRM bevoegdheid, leerlingen op een leuke en vooral gezellige manier te helpen om hun rijbewijs te behalen.

Wie weet gaan wij elkaar ontmoeten in een lesauto! Ik kijk er naar uit.

Denise Voermans

Instructrice B

Als afgestudeerd kapster en nagelstyliste ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in deze branche. Toen heb ik het roer omgegooid en ben gaan werken in de belevering van vrachtwagenonderdelen, dus al veel ervaring op mogen doen in het verkeer.

Na het behalen van mijn aanhangerrijbewijs bij VSL verkeerseducatie om zelf met mijn paardjes op pad te kunnen gaan, is het balletje gaan rollen. Ik wist meteen dat dit hetgeen is wat ik wil gaan doen! Iemand enthousiast maken en helpen om zijn of haar rijbewijs te halen. Datgeen waar ze hun hele leven iets aan hebben.

Ik hoop mijn passie voor het autorijden en alles wat daarbij hoort met veel enthousiasme over te brengen op de leerlingen .

Emma Giesen

Planning & Administratie

Na mijn havodiploma in 2021 te hebben behaald, ben ik begonnen aan mijn hbo-studie Hotelmanagement en dit volg ik momenteel met plezier. Naast mijn studie ben ik veel bezig met de administratieve zaken binnen VSL Verkeerseducatie, zoals onder andere het beantwoorden van jullie e-mailberichten of het reserveren van jullie examens.

Linda Giesen

Instructrice B en Eigenaresse

Mijn naam is Linda Giesen en ik ben sinds 2013 de oprichtster van VSL Verkeerseducatie, voorheen Verkeersschool liemers. De rijschool is ontstaan vanuit de hobby autorijden en werken met mensen. Mijn uitdaging is om iedere leerling zo goed mogelijk voor te bereiden op het behalen van het autorijbewijs. Daarnaast is autorijden heerlijk, het biedt vrijheid en onafhankelijkheid. Met een rijbewijs zijn veel grenzen ineens makkelijker overbrugbaar. Omdat ik één op één les wilde geven en me regelmatig verbaas over het rijgedrag op de weg, ben ik rij-instructrice geworden en Verkeersschool Liemers gestart. Op deze manier wil ik op een positieve manier bijdragen aan een veiliger en socialer weggebruik. Ik ben van de positieve en relaxte benadering waarbij fouten gemaakt mogen worden. Sterker nog: van fouten leer je het meest!

Sophie Giesen

Instructrice B en C | Marketing & Communicatie

Als dochter van twee rasondernemers in de automotive branche wordt vaak gespeculeerd dat er brandstof door mijn aderen zou lopen. Een ding was zeker, voorliefde voor deze branche kon in ieder geval niet ontbreken. Na zelf een behoorlijk aantal kilometers te hebben gemaakt, heb ik in 2020 mijn bevoegdheden behaald voor het mogen verlenen van rijinstructie en ben ik gestart binnen ons familiebedrijf: VSL Verkeerseducatie.

Het contact met de leerlingen en het overbrengen van kennis en kunde om hen op die manier te begeleiden richting het worden van een gedegen beginnend bestuurder, is voor mij het mooiste aan dit vak. In een relaxte omgeving waarbij er tijdens het leerproces ruimte is voor een aanpak op eigen niveau, het leren van fouten en het maken van een grapje draag ik graag mijn steentje bij aan de verkeersveiligheid.

Naast het verlenen van rijinstructie in de auto en vrachtauto, ben ik verantwoordelijk voor de marketing & communicatie en verricht ik diverse werkzaamheden op kantoor bij VSL Verkeerseducatie. Het zou dus goed kunnen dat naast dat we elkaar tegenkomen in de les, we elkaar ook telefonisch, per e-mail of via WhatsApp spreken ;).

Jos Peters

Instructeur B

Hallo, mijn naam is Jos Peters. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen dochters.

Ik ben als zij-instromer in 2011 als rij-instructeur begonnen en sinds 2017 doe ik dit fulltime.

Nadat VSL Verkeerseducatie de rijschool overnam waar ik destijds werkte, ben ik vanaf 01-11-2021 in vaste dienst bij VSL.

Mijn bevoegdheid is B (auto). Ik breng graag mijn kennis en ervaring over op de leerlingen. Het is dan erg leuk om te zien hoe zij vooruit gaan en ze zover te kunnen begeleiden, totdat ze klaar zijn voor het examen. Het is mooi dat dit leerlingen meer bewegingsvrijheid en zelfstandigheid geeft. Hierna begint het ontwikkelen van een eigen rijstijl pas echt en kan er in de praktijk nog meer ervaring worden opgedaan.

Vincent Emmerink

Instructeur A, AM, B en BE

Hoi, ik ben Vincent en sinds december 2022 werkzaam bij VSL Verkeerseducatie. Hiervoor heb ik bij meerdere rijscholen gewerkt in het hele land. Je kan mij tegenkomen in verschillende categorieën, waaronder auto (B), motor (A), aanhanger (BE), en brommer (AM).

Wesley Battels

Instructeur B

Hallo! Mijn naam is Wesley. Mijn manier van lesgeven wil ik omschrijven als rustig en geduldig, ik zal je stimuleren om te durven want fouten maken mag. We passen het lestempo aan jouw kunnen aan. Verder vind ik het belangrijk dat we plezier hebben in de rijlessen want daar leer je ook veel van.

Kenmerken: rustig, geduldig, humor.

Wilfried Giesen

Instructeur B, BE, C, CE & LZV en Eigenaar

Het belangrijkste dat ik over mezelf te melden heb is dat ik mij een ‘echte ondernemer’ voel. Ik ben namelijk 33 jaar ondernemer, waarvan de laatste 13 jaar in de automotive branche met het geven van rijinstructie als hoofdmoot.

Ik geef voornamelijk les op de vrachtauto (C), vrachtauto met aanhanger (CE) en op onze extra lange Eco combinatie (LZV). De basis hiervoor ligt bij mijn jarenlange dienstbetrekking als oproepchauffeur bij een grote internationale transporteur. In alle disciplines van het chauffeursvak heb ik ervaring opgedaan. Ik ken de klappen van de zweep en dat is de meest belangrijke reden dat ik (aspirant)chauffeurs op een rustige, maar bovenal enthousiaste wijze de fijne kneepjes van het prachtige chauffeursvak kan bijbrengen.

Heel graag zie ik jou binnenkort op onze moderne Volvo FH460 les vrachtauto.