Skip to main content

Onze instructeurs

Deze toppers helpen je op weg naar je rijbewijs

Alleen de beste rijinstructeurs

Bij VSL Verkeerseducatie staan de beste rijinstructeurs uit de regio voor je klaar. VSL Verkeerseducatie stelt hoge eisen aan de kwaliteiten van haar rijinstructeurs zodat zij jou op de meeste juiste manieren kunnen begeleiden richting het behalen van jouw rijbewijs!

VSL Verkeerseducatie verwacht van haar rijinstructeurs dat ze goed opgeleid zijn, de Nederlandse taal perfect beheersen, zeer klantvriendelijk zijn en dat men zich conformeert aan de intern opgestelde lesmethode. Additioneel worden onze rijinstructeurs jaarlijks bijgeschoold en ieder half jaar getoetst en gecoacht door een onafhankelijke kwaliteitsbegeleider. Zoals je leest, staat kwaliteit bij VSL Verkeerseducatie hoog in het vaandel. Onze rijinstructeurs denken met je mee en helpen jou om te slagen voor je rijbewijs, het liefst in één keer! Dankzij de expertise van onze rijinstructeurs heeft VSL Verkeerseducatie al jarenlang een bovengemiddeld slagingspercentage.

Maak kennis met de rijinstructeurs van VSL Verkeerseducatie

Denise Voermans

Stagiaire Instructrice B

Als afgestudeerd kapster en nagelstyliste ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in deze branche. Toen heb ik het roer omgegooid en ben gaan werken in de belevering van vrachtwagenonderdelen, dus al veel ervaring op mogen doen in het verkeer.

Na het behalen van mijn aanhangerrijbewijs bij VSL verkeerseducatie om zelf met mijn paardjes op pad te kunnen gaan, is het balletje gaan rollen. Ik wist meteen dat dit hetgeen is wat ik wil gaan doen! Iemand enthousiast maken en helpen om zijn of haar rijbewijs te halen. Datgene waar ze hun hele leven iets aan hebben.

Op dit moment ben ik met veel plezier bezig met de opleiding tot rij-instructrice. Ik hoop dat ik in de nabije toekomst mijn passie voor het autorijden en alles wat daarbij hoort met veel enthousiasme over kan gaan brengen op de leerlingen.

Emma Giesen

Planning & Administratie

Na mijn havodiploma in 2021 te hebben behaald, ben ik begonnen aan mijn hbo-studie Hotelmanagement en dit volg ik momenteel met plezier. Naast mijn studie ben ik veel bezig met de administratieve zaken binnen VSL Verkeerseducatie, zoals onder andere het beantwoorden van jullie e-mailberichten of het reserveren van jullie examens.

Vanaf mei 2023 gooi ik het roer helemaal om en begin ik met de opleiding tot rij-instructrice, in combinatie met mijn hbo-studie Hotelmanagement. Ik start met de opleiding tot rij-instructrice omdat het mijn passie is om mensen iets aan te leren in een fijne, gezellige en ontspannen sfeer. Daarnaast ben ik gek op autorijden en geef ik dit plezier graag aan jullie door! Het doel: jouw rijbewijs halen, gaan wij dan ook samen bereiken door gezellige maar bovenal leerzame lessen te hebben. Je rijbewijs halen? Daar gaan wij samen voor.

Jos Peters

Instructeur B

Hallo, mijn naam is Jos Peters. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen dochters. Ik ben als zij-instromer in 2011 als rijinstructeur begonnen en sinds 2017 doe ik dit fulltime. Nadat VSL Verkeerseducatie de rijschool overnam waar ik destijds werkte (Verkeersschool Wienholts), ben ik vanaf november 2021 in vaste dienst bij VSL Verkeerseducatie.

Mijn bevoegdheid is B (auto). Ik breng graag mijn kennis en ervaring over op de leerlingen. Het is erg leuk om te zien hoe zij vooruitgaan en om ze zover te kunnen begeleiden, dat ze klaar zijn voor het examen. Het is mooi dat dit leerlingen meer bewegingsvrijheid en zelfstandigheid geeft. Hierna begint het ontwikkelen van een eigen rijstijl pas echt en kan er in de praktijk nog meer ervaring worden opgedaan.

Linda Giesen

Instructrice B en Eigenaar

Mijn naam is Linda Giesen en ik ben sinds 2013 de oprichtster van destijds Verkeersschool Liemers, inmiddels VSL Verkeerseducatie. Onze rijschool is ontstaan vanuit de hobby autorijden en werken met mensen. Inmiddels rijden wij met zeven rijinstructeurs. Mijn uitdaging is om iedere leerling zo snel en goed mogelijk voor te bereiden op het behalen van het autorijbewijs. Daarnaast is autorijden heerlijk. Het biedt vrijheid en onafhankelijkheid, met een rijbewijs zijn veel grenzen ineens makkelijker overbrugbaar.

Omdat ik één op één les wilde geven en mijzelf regelmatig verbaas over het rijgedrag op de weg, ben ik rijinstructrice geworden en Verkeersschool Liemers gestart. Op deze manier wil ik bijdragen aan een veiliger en socialer weggebruik. Ik ben van de positieve en relaxte benadering waarbij fouten gemaakt mogen worden, sterker nog: van fouten leer je het meest!

Maik Heurnink

Instructeur B

Hoi, mijn naam is Maik! Na 20 jaar als automonteur door het leven te zijn gegaan, vond ik het eens tijd worden voor een carrière switch. Aangezien ik affiniteit heb met auto’s, altijd leermeester ben geweest en het leuk vind om met jongeren om te gaan en hen op te leiden, vond ik dit een geschikte baan voor mijzelf! Ook vind ik het heerlijk om op de weg te zitten, dus was dit de ultieme combinatie.

Na het behalen van mijn bevoegdheid ben ik eerst werkzaam geweest in de regio van Nijmegen, maar uiteindelijk terechtgekomen bij VSL Verkeerseducatie. Hier krijg ik de ruimte om mij verder te ontwikkelen en mijn eigen agenda in te delen, wat veel vrijheid biedt. Ik hoop de leerlingen zo op te leiden dat ze na het behalen van hun rijbewijs veilig en zelfstandig de weg op kunnen en dat ze veel veilige kilometers kunnen maken zonder schade en/of ongelukken en zich uit elke moeilijke situatie kunnen redden! Ik hoop dit te doen door gezellige en vooral leerzame lessen neer te zetten en dit door mijn rustige aanpak en het geven van tijd om te leren!

Sophie Giesen

Instructrice B en Marketing & Communicatie

Als dochter van twee rasondernemers in de automotive branche wordt vaak gespeculeerd dat er brandstof door mijn aderen zou lopen. Een ding was zeker, voorliefde voor deze branche kon in ieder geval niet ontbreken. Na zelf een behoorlijk aantal kilometers te hebben gemaakt, heb ik in 2020 mijn bevoegdheden behaald voor het mogen verlenen van rijinstructie en ben ik gestart binnen ons familiebedrijf: VSL Verkeerseducatie.

Het contact met de leerlingen en het overbrengen van kennis en kunde om hen op die manier te begeleiden richting het worden van een gedegen beginnend bestuurder, is voor mij het mooiste aan dit vak. In een relaxte omgeving waarbij er tijdens het leerproces ruimte is voor een aanpak op eigen niveau, het leren van fouten en het maken van een grapje draag ik graag mijn steentje bij aan de verkeersveiligheid.

Naast het verlenen van rijinstructie in de auto, ben ik verantwoordelijk voor de marketing & communicatie en verricht ik diverse werkzaamheden op kantoor bij VSL Verkeerseducatie. Het zou dus goed kunnen dat naast dat we elkaar tegenkomen in de lesauto, we elkaar ook telefonisch, per e-mail of via WhatsApp spreken ;).

Vincent Emmerink

Instructeur A, AM, B en BE

Hoi, ik ben Vincent en sinds december 2022 werkzaam bij VSL Verkeerseducatie. Hiervoor heb ik bij meerdere rijscholen gewerkt in het hele land. Je kan mij tegenkomen in verschillende categorieën, waaronder auto (B), motor (A), aanhanger (BE), en brommer (AM).

Wilfried Giesen

Instructeur B, BE, C, CE & LZV en Eigenaar

Het belangrijkste dat ik over mezelf te melden heb is dat ik mij een ‘echte ondernemer’ voel. Ik ben namelijk 33 jaar ondernemer, waarvan de laatste 13 jaar in de automotive branche met het geven van rijinstructie als hoofdmoot.

Ik geef voornamelijk les op de vrachtauto (C), vrachtauto met aanhanger (CE) en op onze extra lange Eco combinatie (LZV). De basis hiervoor ligt bij mijn jarenlange dienstbetrekking als oproepchauffeur bij een grote internationale transporteur. In alle disciplines van het chauffeursvak heb ik ervaring opgedaan. Ik ken de klappen van de zweep en dat is de meest belangrijke reden dat ik (aspirant)chauffeurs op een rustige, maar bovenal enthousiaste wijze de fijne kneepjes van het prachtige chauffeursvak kan bijbrengen.

Heel graag zie ik jou binnenkort op onze moderne Volvo FH460 les vrachtauto.