Beroepsopleidingen

Beroepsopleidingen

VSL Verkeerseducatie heeft vanaf 1 juli ’22 de volledige bedrijfsactiviteiten voortgezet van Verkeersschool Anneveldt uit Doetinchem. VSL Verkeerseducatie is actief in een groot gedeelte van de prachtige streken Achterhoek en de Liemers. Naast onze rijopleidingen voor particulieren, bieden wij ook gekwalificeerde beroepsopleidingen aan:

Vrachtauto

Rijbewijs C – CE en LZV halen bij VSL Verkeerseducatie; naast praktijklessen bieden we ook theorieopleidingen voor de vrachtwagen aan. Voor u aan het praktijkexamen begint, bent u verplicht een medische keuring te door staan. U heeft een rijbewijs C nodig als u een motorrijtuig wilt besturen waarvan de toegestane maximummassa meer dan 3500 kg bedraagt. Als u met dit motorrijtuig een aanhangwagen c.q. oplegger wilt trekken met een toegestane maximummassa van meer dan 750 kg, dan is het rijbewijs E bij C wettelijk verplicht. Voor het besturen van een Lang Zwaar Voertuig heeft u het speciale LZV certificaat nodig. VSL Verkeerseducatie rijdt sinds 2022 met een super moderne Volvo FH 460PK les vrachtauto.

Vakbekwaamheid basiskwalificatie

Indien u nog niet in het bezit bent van rijbewijs C dient u eerst rijbewijs examens of vakbekwaamheid examens af te leggen. Voor beide trajecten bieden wij zowel overdag- als avondcursussen aan. Wij verzorgen de theoretische opleidingen middels een overzichtelijk en bovenal uitgebreid zelfstudie pakket en/of via een wekelijkse klassikale scholing op de maandagavond.

Module 1 = Theorie-examen (Basiskennis Verkeer, Techniek, Lading en Vervoerswetgeving)

Module 2 (code 95) = Theorie-examen (Verdieping Voertuigtechniek en Veilig lading vervoeren)

Module 3 (code 95) = Theorie-examen (Verdieping Wet- en regelgeving, Markt en Beroepshouding)

Toets besloten terrein (code 95) | Toets lading zekeren (code 95)

U kunt praktijkexamen C afleggen als u in het bezit bent van module 1.

Module 2 en 3 plus de toetsen besloten terrein en lading zekeren (t.b.v. code 95) mag u ook na het praktijkexamen doen. Dit laatste adviseren wij u NIET. Twijfelt u of u in het bezit moet zijn van CODE95? Met de Regelhulp Code 95 zie je snel of je vrijstelling voor Code 95 hebt. Hierin staat ook welke vrijstelling dit is. KLIK HIER VOOR DE REGELHULP

Nascholing

Behouden code 95:

Deze code is sinds 2008 verplicht voor buschauffeurs en sinds 2009 verplicht voor vrachtautochauffeurs en moet zijn toegevoegd aan het rijbewijs C en/of D. Voor deze eerste periode van verplichte nascholing kregen de beroepschauffeurs die voor 2008 (D) of 2009 (C) hun rijbewijs hadden zeven jaar de tijd om aan de eis van 35 uur nascholing te voldoen. De eis komt vanuit de Europese Richtlijn Vakbekwaamheid beroepschauffeurs. VSL Verkeerseducatie biedt verschillende nascholing cursussen waaronder; HNR (het nieuwe rijden), Rit Optimalisatie, Lading Zekeren, Digitale Tachograaf, Heftruck opleidingen en LZV. Alle nascholing opleidingen worden regulier (dagcursus) en middels E-learning aangeboden.

Ga naar de code 95 leeromgeving

Unieke Prijs- en Baangarantie

VSL Verkeerseducatie hanteert een transparante prijscalculatie. Zo zijn onze lesprijzen altijd gebaseerd op 60 minuten rijles en is de proefles, voorafgaand aan uw rijopleiding bij ons, altijd GRATIS zodra de rijopleiding bij ons wordt gecontinueerd! 

Pakket C | Vrachtauto opleiding (zonder code 95) | inclusief theorie* en praktijkexamen | 20 lesuren  > € 1.850,00

Pakket C95 | Vrachtauto opleiding C (inclusief code 95) | inclusief theorie*, praktijkexamens en 2 toetsen | 20 lesuren > € 2.500,00

Pakket CE | Vrachtauto/aanhanger opleiding CE | inclusief praktijkexamen | 20 lesuren > € 2.050,00

>>> *Theorie (thuis studie map) inclusief (indien gewenst) klassikaal uitleg € 340,00 <<<

Losse lessen (60 minuten per les) – C = € 75,00 p/uur – CE = € 95,00 p/uur – LZV = € 125,00 per/uur

Genoemde prijzen zijn exclusief b.t.w. | prijswijzigingen voorbehouden | prijspeil: November 2022

Daarnaast heeft VSL Verkeerseducatie goede contacten in de transportwereld en heeft specifieke opdrachten van vervoerders ontvangen tot het opleiden van nette, enthousiaste en bovenal zeer vakbekwame chauffeurs M/V. Vraag ons naar de baangarantie mogelijkheden.

VSL Verkeerseducatie – Doetinchem | Beek | Zevenaar | ‘s-Heerenberg

BE/C/CE/LZV/CODE 95 locatie: Hanzestraat 6 | 7006 RH | Doetinchem | Tel: 0314-745159

 

Informatie over o.a. Inschrijvingen, Betalingen, Annuleringen, Aansprakelijkheden en Klachten, treft u aan in onze algemene voorwaarden.

Voorwaarden VSL Verkeerseducatie KVK84992174