Skip to main content

Wij zijn Verkeerseducatie VSL

Over ons

Betrouwbaar en deskundig

VSL Verkeerseducatie is een opleidingscentrum, ontstaan in 2013, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma’s en nascholingen vakbekwaamheid. Sinds 2013 is VSL Verkeerseducatie (voorheen Verkeersschool Liemers) uitgegroeid van een autorijschool naar een totaalaanbieder in de regio van de Achterhoek en Liemers. Dagelijks zijn we bij VSL Verkeerseducatie met ongeveer 8 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.

Kwaliteit

VSL Verkeerseducatie is aangesloten bij VRB, een belangrijke brancheorganisatie. Daarnaast is ons opleidingsbedrijf erkend door STL, waardoor het mogelijk is om subsidie te ontvangen voor beroepsopleidingen. Onze instructeurs worden ieder half jaar getoetst en gecoacht door een onafhankelijke kwaliteitsbegeleider. Zoals je leest, staat kwaliteit bij VSL Verkeerseducatie hoog in het vaandel.

Onze instructeurs

Persoon 01 Persoon 02 Persoon 03
9.4
10

I really appreciate the time that I have it in the school. I was know...

9

Alles ging vanaf de proefles tot het examen erg goed. Alles is goed geregeld en...

10

Goede begeleiding en gezellige lessen

10

Fijne rijinstructeurs, heel lief! Alles is top verlopen!

Samenwerken

Samenwerken is voor VSL Verkeerseducatie een sleutelwoord; de afgelopen jaren heeft VSL Verkeerseducatie namelijk intensief samengewerkt met diverse rijschoolhouders in de regio, wat heeft geleid tot een aantal overnames. Zo zijn Verkeersschool Anneveldt uit Doetinchem, Verkeersschool Wienholst uit Wehl en Verkeersschool de Haas uit ‘s-Heerenberg onderdeel geworden van VSL Verkeerseducatie. Daarnaast is VSL Verkeerseducatie één aanspreekpunt voor transportopleidingen in de regio van de Achterhoek en Liemers; van jonge aspirant chauffeurs afkomstig van het Graafschap College in Doetinchem tot aan zij-instromers via diverse uitzendbureaus in de regio, met VSL Verkeerseducatie heb je na de opleiding de zekerheid om over de beste papieren te beschikken.

Een duurzame toekomst

Zowel binnen als buiten de onderneming is VSL Verkeerseducatie actief voor een beter sociaal milieu. Als een van de grootste rijscholen in de regio van de Achterhoek en Liemers zijn wij graag verantwoord bezig. De technische ontwikkelingen op het gebied van CO2-uitstoot gaan snel en om deze reden is onze BE-combinatie al volledig elektrisch dankzij onze moderne Volvo C40, gevolgd door een Konag gesloten middenasaanhangwagen en is onze vrachtauto voorzien van een EURO 6 motor, op basis van de laatste en schoonste techniek.

Daarnaast draagt VSL Verkeerseducatie sportieve verenigingen een warm hart toe, waaronder de voetbalverenigingen DZC’68 uit Doetinchem, Concordia uit Wehl en F.C. Bergh uit ‘s-Heerenberg. Daarnaast zijn wij ook betrokken bij de organisatie en activiteiten op het gebied van verkeersveiligheid in de regio van de Achterhoek en Liemers.