Skip to main content

Altijd weten wat je moet doen

PechTech cursus

“Hoe moet ik een band verwisselen?”, “Bij welk lampje op het dashboard kan ik niet meer doorrijden?” en “Hoe sluit ik startkabels aan?” Allemaal praktische en veelgestelde vragen die erg belangrijk zijn om te weten zodra je de weg op gaat.

Direct aanmelden

De PechTech cursus is gratis voor iedere deelnemer die een pakket voor het autorijbewijs heeft afgenomen.

Wij leren je wat je moet doen, in elke situatie

Als je net je theoriecertificaat hebt gehaald weet je ongetwijfeld nog dat je met een rood dashboard lampje naar alle waarschijnlijkheid duidt op een serieus probleem, waarmee je niet door moet rijden. Maar heb je weleens een band verwisseld of startkabels aangesloten en weten je ouders dit ook allemaal?

Extra en gratis service op je all-inclusive rijpakket

Wij van VSL Verkeerseducatie vinden het belangrijk dat je ook na je praktijkexamen op de hoogte bent van alle praktische zaken rondom het autorijden. Om die reden organiseren wij regelmatig de ‘Pech Tech’ Cursus als extra én gratis service in aanvulling op jouw ALL-INCLUSIVE rijlespakket. Tijdens de ‘Pech Tech’ Cursus ben jij samen met een ouder/verzorger van harte welkom om additionele informatie te verzamelen.

Handige informatie, voor iedereen

Ben jij naar verwachting 17 jaar oud op het moment dat je jouw rijbewijs gaat behalen en worden je ouders/verzorgers jouw coach tot je 18e? Tijdens de ‘Pech Tech’ Cursus geven wij tevens informatie en tips over hoe je een goede coach kunt zijn. En dat allemaal gratis!

Meld je aan voor de PechTech cursus

Naam(Vereist)
Naam ouder/verzorger
Kies jouw moment om de PechTech cursus te volgen(Vereist)