Vacature Ervaren Rijinstructeurs

Vacature Ervaren Rijinstructeurs

VSL Verkeerseducatie VOF is sinds 2013 een begrip in de Liemers en de Achterhoek voor wat betreft het verzorgen van rij-en beroepsopleidingen voor zowel de consument als ook de zakelijke klant. Waar oprichtster Linda Giesen destijds begon met het aanbieden van rijlessen in de categorie B, is VSL inmiddels gegroeid naar een volwaardig opleidingsinstituut in de categorie« A(M)-B-BE-C(E)-LZV en de Code 95 beroepsopleidingen.

Vacature Ervaren WRM-gecertificeerde rijinstructeurs

Vanwege onze behoorlijke groei en nieuwe ambities zijn wij op zoek naar ervaren WRM-gecertificeerde rijinstructeurs, die samen met ons en met passie en toewijding willen meewerken aan de verkeersveiligheid.

Ben jij de ervaren rijinstructeur die in het bezit is van een geldig WRM-certificaat (B), flexibel, sociaal, representatief én bovenal iedere leerling van de eerste rijles tot aan het examen als een nieuwe uitdaging ziet? Dan zij wij op zoek naar jou!

Als rijinstructeur in de prachtige streken van de Liemers en de Achterhoek ben je bij ons in loondienst en heb je alle vrijheid om je lessen en werktijden zelf in te delen. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf, op onze kosten, verder te ontwikkelen in aanvullende rijbewijs categorie zoals: A(M), scooter-motor / BE, auto-aanhanger of zelfs C(E), vrachtauto-aanhanger. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prachtig wagenpark en een afwisselende en flexibele baan binnen een familiebedrijf met enthousiaste, gezellige en bovenal gemotiveerde collega’s.

Meer informatie en solliciteren?

Voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek zijn wij dagelijks te bereiken via telefoon 085-3030789 / WhatsApp 06-53934154 of e-mail: info@rijschoolVSL.nl.