Verkeersschool Liemers neemt Wienholts Wehl over …

Verkeersschool Liemers neemt Wienholts Wehl over …

BEEK/WEHL/GENDRINGEN/DOETINCHEM – Verkeersschool Liemers neemt per 1 november aanstaande alle rijschool activiteiten over van Verkeersschool Wienholts uit Wehl en Gendringen. Wij zijn enorm verheugd met deze overname, aldus Linda en Wilfried Giesen van Verkeersschool Liemers uit Beek/Doetinchem.

Voor Bianca en Sjoerd Peters, eigenaren van Verkeersschool Wienholts uit Wehl en Gendringen, is de overname van de rijschool een keuze die te maken heeft met een voor beide nieuwgevonden uitdaging. “Groei mag nooit ten koste gaan van kwaliteit. Daarom hebben wij ervoor gekozen om alleen bekende en bovenal goed lopende rijscholen over te nemen, aldus Wilfried Giesen van Verkeersschool Liemers”

Bij Verkeersschool Wienholts rijden ze met drie lesauto’s waarvan één BE combinatie. Het Wienholts personeelslid Jos Peters uit Zeddam komt per 1 november in dienst bij Verkeersschool Liemers. Voor de ervaren Jos verandert er niet veel; Jos behoud zijn Wienholts leerlingen, alleen komt hij binnenkort voorrijden met een ‘Liemers’ Volvo. De BE-activiteiten van Wienholts gaan volledig op in de aanhanger activiteiten van Verkeersschool Liemers.

De overname van Verkeersschool Wienholts past uitstekend in de toekomstplannen van Verkeersschool Liemers. Giesen; “We zijn al geruime tijd op zoek naar ervaren rijinstructeurs. Via deze strategische overname versterken wij ons marktaandeel in de regio Liemers en de Achterhoek”

Deel dit nieuwsbericht: