Antislipcursus

Antislipcursus

Wij leren U veilige uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstopsituatie. U doet ervaring op met onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip). U leert in een te snel genomen bocht weer de controle over uw auto te krijgen.

Op onze trainingslocatie in Rosmalen komen de oefensituaties realistisch overeen met die verkeersomstandigheden waarmee onze cursisten dagelijks te maken hebben. De bouw en het ontwerp van de trainingsbanen in combinatie met de vernieuwende trainingsmethodiek maken de antislipcursus uniek.

Verkeersschool Liemers VIP Anti-slipcursus voor particulieren (3 uur) – € 129,00

Bij het Liemers VIP programma is een catering arrangement inbegrepen. Bij aankomst ontvangt u een VIP-bandje, hiermee kunt u op de dag zelf gebruik maken van het catering programma. VIP-catering bevat onder andere (voorafgaand aan de training), twee heerlijke kopjes koffie, 2 blikjes frisdrank, een luxe broodje en een candy bar.

De training vindt plaats in voertuigen die door de trainingslocatie beschikbaar worden gesteld. Bovenstaande prijzen zijn netto prijzen, inclusief BTW.

Prijspeil 01-10-2017 | prijswijzigingen voorbehouden.